Kandidaten

Jij, onze Stratton Maes kandidaat.

Vliegensvlug richting jouw droomjob

Samen met jou gaan we op zoek naar een job die je op het lijf geschreven staat.

Hiervoor spitten onze professionele recruiters jouw ambities en doelstellingen uit tot op
het bot én leggen we de link met jouw persoonlijkheid! Eens dit op punt staat, start onze
zoektocht in het vinden van de geschikte job.

Een bedrijf met de
juist fit voor jou

Stratton Maes draagt een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Jij vormt dan ook het middelpunt van onze zoektocht naar een bedrijf dat aansluit bij jouw wensen en profiel. Op basis van jouw competenties en ambities ogen we op een werkgever die deze ten volle kan inzetten. Alles begint met een correcte én grondige voorselectie.

uitgebreid aanbod
mét potentieel

Alleen het beste is goed genoeg voor jou. Vandaar dat we staan te springen om je voor te stellen aan ons uitgebreid netwerk. We zijn de eersten om verse vacatures op te pikken én hiervoor een geschikte kandidaat te zoeken. Zodra we jouw droomjob gevonden hebben, laten we beide partijen met elkaar kennismaken, waarna we jou van begin tot einde volgen in jouw persoonlijke traject.

a match made in heaven

Een gesprek met jou levert ons tal van nieuwe inzichten op. Zo is iedere persoon anders én heeft iedereen zijn/haar eigen levenslust. Aan de hand van jouw zin en gedrevenheid zoeken wij een match die hier helemaal op inspeelt.

uitblinken in jouw talent

Eenheidsworst is bij Stratton Maes niet aan de orde, integendeel! Hier krijg je namelijk de kans om jouw talenten te volle te benutten. Wens je jezelf dus goed voor te bereiden met een sollicitatietraining? Wij gaan op zoek naar dié specifieke partner die jou helpt om het beste in jezelf naar boven te halen.

Op zoek naar een
nieuwe uitdaging?

Contacteer ons

Jobs in de kijker

Administratief medewerker ( Oudenaarde )

Wie zijn wij? Voor onze klant, die in een supertrendy en VIP niche werkt zijn we op zoek naar een...

Ouvrier de production - technicien ( journéé ) - ( Menen )

Qui sommes-nous ? Vous rejoindrez une entreprise qui existe depuis quatre générations, mais qui se développe et se modernise à...

Handige nachtwaker - regio WAREGEM

Jouw functie als nachtwaker? kleine interventies oplossen magazijn op orde zetten bestellingen klaarzetten machines afstoffen …. Wat kan je verwachten?...