Creative Stage Solutions

Creative Stage Solutions is gespecialiseerd in stellingbouw voor evenementen zoals Hypodream, Highlight, Pukkelpop, ... . Dankzij hen zijn de feestjes spectaculair! Bedankt voor het vertrouwen in Stratton Maes Recruiters! Alvast veel succes!

Maarten De Vos, Bestuurder Houtland Verzekeringen

We waren al een tijdje op zoek naar passend personeel en hadden hiervoor al verschillende mindere ervaringen met rekruteringskantoren. Tot wij in contact kwamen met Kelly van Stratton Maes. Een heel joviale, no nonsense recruiter waar wij onmiddellijk een zeer goed gevoel bij hadden. Zij gelooft fel in haar kwaliteiten om de juiste persoon bij het juiste bedrijf te matchen en dat hebben we ook aan de lijve mogen ondervinden. We kregen vlot kandidaten door die geschikt waren en die wel in ons profiel pasten. Ook kregen wij steeds een duidelijke en correcte uitleg waarom ze bij ons zouden passen, ook al hadden ze misschien niet de vereiste ervaring of diploma’s. Kelly is zeer goed in het inschatten van personen en bedrijven en is heel gemotiveerd en gepassioneerd met haar job bezig. Indien je op zoekt bent naar personeel en de zoektocht verloopt niet zoals gewenst kunnen wij Kelly zeker aanbevelen. Als wij ooit terug op zoek moeten zal zij onze eerste contactpersoon zijn!

Verzekeringskantoor Spriet – Van Daele

"Zeer duidelijke transparantie in de communicatie tussen de Stratton Maes recruiter Kelly en ons kantoor op vlak van het gevraagde profiel. De efficiënte opvolging was perfect. De vraag werd beantwoord in het zoeken naar een geschikte kandidaat al dan niet met de geschikte attesten voor deze branche. Stratton Recruiters kan zeker aangeraden worden bij andere kantoren in onze branche en eveneens andere bedrijven. Heel tevreden met de samenwerking."

Thalia

"Onze kandidate Thalia tekent vol enthousiasme haar vast contract om als administratief medewerker finance te starten bij Verzekeringskantoor Spriet – Van Daele te Tielt."

Een tevreden klant

"Als je de job zoekt die perfect bij je past, beveel ik Stratton Maes Recruiters van harte aan! Het vlotte, spontane contact met Kelly van Stratton Maes Recruiters was vanaf het eerste moment precies wat ik zocht. Ze is gedreven om de juiste persoon voor de juiste job te vinden en het was meteen een schot in de roos. Alle communicatie verlief super vlot. Ik heb mijn droomjob gevonden, die mij bovendien in staat stelt vanuit huis te werken. Ik werk er nu al enkele weken en het is echt de perfecte plek voor mij. Ik hou van mijn job! Dank je Kelly en Stratton Maes."